joi, 25 august 2011

Zeitgeist

Știu că unora le e frică să nu le fure Satana sufletul, dacă se uita la ceva ce condamnă religia... Și am auzit despre documentarul ăsta comentarii de genul "Eu nu mă voi lăsa manipulat de această blasfemie" sau "Pasajul nu-știu-care din Biblie contrazice ceea ce se spune în Zeitgeist, deci documentarul este o mare minciună". Fraților... dacă voi vreți dovezi că Dumnezeu nu există, care să se potrivească și cu ceea ce scrie în Biblie... zău că sunteți sonați.

Nu spune nimeni că Zeitgeist e adevărul adevărat, lipsit de orice eroare și că nimic nu-l poate întrece. DAR în nu mai mult de vreo 20-30 minute, reușește să spună foarte multe lucruri adevărate și de ținut minte, despre religia creștină și despre religiile dinainte.

Tocmai l-am pus pe YouTube cu subtitrare în română (doar partea I, despre religie). Vizionare plăcută:Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Moderarea comentariilor este ACTIVĂ. Orice comentariu bazat strict pe citate din scrieri religioase va fi ignorat și NU va fi publicat. La fel și comentariile de tip spam, sau cu conținut violent/amenințător. Mulțumesc.